ZusterZorgPakket

Na de invoering van de ZZP´s voor de cliënten zijn hier de eerste ZZP's voor hen die voor deze cliënten zorgen. Het ZusterZorgPakket!!! Goede zusterzorg is immers voorwaarde voor goede bewonerszorg.

 

Vindt u dat ook? Wilt u uw medewerkers op de werkvloer eens verwennen, in het zonnetje zetten, een duwtje in de rug geven, extra waarderen, een stralende dag bezorgen, of bijvoorbeeld een bijzondere 'dag van de verpleging' geven? Dan bent u bij 'De Tillies' op het juiste adres.

Het ZusterZorgPakket bestaat uit de volgende elementen:
Welkom aan de voordeur met applaus en rode loper, complimentenronde, theatrale lunchvoorstelling, ludieke workshops met humor, kracht en passie en rode loper afsluiting. Dit is een dagvullend programma. Uiteraard zijn verschillende elementen ook los van elkaar te boeken. Vanuit een persoonlijk gesprek spelen wij graag op uw wensen in.

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie