EXPOSITIE FOTOKUNST

 

Van de foto's die ik gemaakt heb tijdens een spirituele reis naar Egypte en Peru heb ik een selectie op canvasdoek gemaakt. Deze fotokunst vormt een expositie die in 2012 op meerdere locaties is gepresenteerd. De foto's van Egypte heb ik gemaakt in de woestijnen, zoals in de Witte Woestijn tijdens een kamelentocht, van de vruchtbare aarde langs de Nijl vanuit een luchtballon. Van de droge gescheurde aarde bij een bron. Van de mensen. Van het bijzondere licht en van de oude Egyptische cultuur.

Ook in Peru heb ik foto's mogen maken van vele indrukwekkende en energierijke plekken van moeder aarde, van Pacha Mama. Zoals het magnifieke landschap van de terrassen in de Colca Canyon, de Cirkels van Moray, de zoutpannen van Maras, van de condor en de Peruaanse kinderen.

 

ARTE-P FOTOKUNST EXPOSITIE TE ZIEN GEWEEST IN:

Psychologenpraktijk Spiegeloog,

Lieftinckstraat 20a, 2672 DT in Naaldwijk

 

DOK in Delft februari 2012

picresized_1347455423_dsc_8902

picresized_1347455740_dsc_8901

 

De Plataan in De Lier tijdens de Lente Sfeerdagen 2012

picresized_1347454115_dsc_8933

picresized_1347454654_dsc_9004

 

De Hofboerderij in Wateringen april 2012

picresized_1347441542_dsc_9044

picresized_1347443101_img_0668

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 januari 2013 bij Sterrenlicht in Gorinchem.
In combinatie met een meditatie/channelavond met Bea Moreau.

7 februari 2013 in De Cultuurschuur in Monster.
Ook hier de combinatie van meditatie- en channelavond met Bea en de Fotokunst van Arte-P van Egypte

 

 

18 mei tot en met 15 juni 2014 bij Galerie Tess Keramiek in Naaldwijk

DSC 1635

DSC 1646

DSC 1638

 

FOTOGALLERY

 • 043.jpg
 • DSC_2806.jpg
 • DSC_3583.jpg
 • DSC_4096.jpg
 • DSC_4170.jpg
 • DSC_4367.jpg
 • DSC_5646.jpg
 • DSC_5768.jpg
 • DSC_6116.jpg
 • DSC_7140.jpg
 • DSC_7240.jpg
 • DSC_7731.jpg
 • DSC_8176.jpg
 • Pensol.jpg

  

FOTOKUNST TE KOOP

 

 

Het is mogelijk om fotokunst te kopen. U kunt de foto's tijdens een van exposities bezichtigen. De prijzen zijn vanaf € 175,- (50 - 50 cm) en afhankelijk van de grootte van het doek. De prijs is incl. btw en excl. verzendkosten.

 

 

MEDITATIE-CHANNELAVOND in combinatie met FOTOKUNST VAN ARTE-P

In samenwerking met Bea Moreau organiseren wij Meditatie- en channelavonden met Fotokunst van Petra van Mil 

Bea Moreau organiseert spirituele groepsreizen door Egypte. Tijdens deze reizen heeft zij via channelingen de al-oude kracht van Egypte ervaren. Het is een authentieke kracht die ons allen kan ondersteunen om onze eigen Lichtkracht in deze tijd te manifesteren in de wereld. De waardevolle informatie van de channelingen zijn gebundeld in een boek en een dubbel CD met als titel: De Reizende Zon.

Het is niet voor niets dat Egypte één van de eerste landen was waar de opstand van de Arabische lente losbarstte. De Arabische wereld laat ons zien dat de tijd van onderdrukking, manipulatie en machtsmisbruik achter ons gelaten mag worden. De wereld is zich aan het bevrijden. Dat wat mondiaal gebeurt, vind ook plaats in ieder individu.

De invulling van de avond is als volgt: We starten met een meditatie om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Na deze meditatie volgt een channeling. Deze wordt ondersteund door de foto's van Petra van Mil, die zij tijdens een van de reizen door Egypte maakte. In de ruimte worden meerdere foto´s geëxposeerd om de energie te bundelen. Na de channeling is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze avonden hebben inmiddels in 2012 in DOK/Delft en in De Hofboerderij/Wateringen plaats gevonden en in 2013 bij Sterrenlicht in Gorinchem en bij De Cultuurschuur in Monster en dit waren bijzondere bijeenkomsten. Wij kunnen deze avonden ook bij u in de buurt organiseren. Heeft u interesse, weet u een locatie of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met mij opnemen.

 

 

Terugblik Meditatie- en channelingavond 'De reizende zon'

 

Op donderdagavond, 19 april 2012, hebben 40 personen een onvergetelijke avond beleefd in de Hofboerderij te Wateringen. De basis van deze hartverwarmende avond was de schitterende expositie van Petra van Mil. Haar expositie bestaat uit een aantal oogstrelende foto's, op formaat, die in de Hofboerderij hun speciale & mystieke uitstraling geven.

Bea Moreau, die de avond leidde, bracht de bezoekers in contact met de aloude kracht, die ook heden ten dage in Egypte nog ervaren kan worden. Zij deed dat op een krachtige, integere en liefdevolle manier, nadat Bea de bezoekers vertelde dat zij op de vele reizen naar Egypte vaak op bepaalde krachtplaatsen met haar 'bron' channelt. Zo ook op deze avond.

Het was wonderlijk en met een warme schoonheid hoe authentiek en tegelijkertijd glashelder Bea antwoordde op, soms persoonlijke, vragen vanuit het publiek. Niks 'zweverigheid', maar juist heel 'aardse' aanwijzingen,

die bemoedigend dan weer confronterend waren, maar altijd liefdevol van aard. De (h)erkenning voor de vragenstellers was heel groot!

Een avond die 'gedragen' werd en waarbij de bezoekers met een blij hart huiswaarts keerden. Met dank aan Bea, Roos en Petra en met dank aan de Vrije Visie, werkgroep van de Culturele Raad Wateringen. Samen met de overige aanwezigen werd wezenlijke éénheid en heel veel warmte ervaren.

Alle reden om heel dankbaar te zijn en om deze prachtavond te koesteren!

John Halkes, CR Wateringen Vrije Visie

Tevens informatie op:

www.gewoon-zijn.nl
www.crwateringen.nl/CR/vrije_visie

 

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie