Ga door naar Theatermaker gadoor

 

OPTREDEN OP DE WOONKAMER OF AAN BED

Sinds 2014 treed ik op, in wat toen nog de verzorgingshuizen waren en nu verpleeghuizen. In die jaren heb ik ontdekt dat ik het vooral fijn vind om de bewoners echt te ontmoeten. Om een lichtpuntje te zijn op een gewone doordeweekse dag. Door echt naar de bewoners toe te gaan, op de woonkamers of aan bed en muziek te maken en voor ze te zingen.

Dit doe ik samen met een andere Petra, Petra vd Berg, zij is gitariste en samen zingen we en spelen we voor de bewoners. We maken er een gezellig feestje van door de bewoners mede-artiest te maken door ze ook een mooie hoed op te zetten, of een gekke pruik of een mooie boa om te doen.

Als u ons graag wil uitnodigen om ook eens in uw huis langs te komen, dan hoor ik het graag. Afhankelijk van het aantal woonkamers of dagdeel wordt de prijs bepaald.

 

Foto's Optredens 2

Filmpje Willeke Alberti

 

 

 

 

Zingen bij een begrafenis of crematie

Muziek op een crematie of bij een begrafenis wat live gespeeld en gezongen wordt maakt het heel erg persoonlijk. Een mooi lied zingen bij een afscheid vind ik daarom ook zeer dankbaar om te doen. Het is mooi dat muziek en zang mensen kan raken en wat met je emoties doet.

Ik draag graag mijn steentje bij om van de begrafenis of crematie van uw geliefde of familielid een persoonlijk en warm afscheid te maken.

Uw begrafenisondernemer kan contact met mij opnemen en samen kunnen we bekijken welk lied mogelijk is. Voorbeelden zijn Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij, Wiegeliedjes (o.a. Portugees, Zuid-Amerikaans, Hebreeuws) The Rose van Bette Midler, Het Dorp van Wim Sonneveld en Hallelujah van Leonard Cohen. De prijs hiervoor is op aanvraag.

 

 

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie