THEATERPROJECT HELD 

In samenwerking met Theaternetwerk Delft en Linda Produceert

De combinatie van mensen met een verstandelijke beperking en jongeren is heel bijzonder. Vooral als zij elkaar ontmoeten, elkaar respecteren en van elkaar leren door samen te werken aan een theatervoorstelling. Ik heb het initiatief genomen voor het theaterproject HELD om in het voorjaar van 2013 in samenwerking met Theaternetwerk Delft en Linda Ammerlaan van Linda Produceert in Delft aan de slag te gaan met beide doelgroepen en met elkaar een voorstelling te maken. De voorstelling werd in juni 2013 vijf x gespeeld in het Rietveld Theater in Delft en was een groot succes. 

Linda Produceert

 

Theatergroep HELD en de voorstelling Spek en bonen?

Als basis voor de voorstelling Spek en bonen? heb ik het boek Helden op sokken van Annie Makkink gekozen. Er zit heel veel in dit mooie verhaal over een zus en tien broers. Dit verhaal gaat over een zoektocht naar jezelf, over het ontdekken van talenten, dat je meer kan dan je zelf denkt en dat je gezien mag worden. Maar ook over familie en vertrouwen, delen en durven los komen van vaste patronen.

spek-en-bonenspek-en-bonen-flyer-achter-web

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie