Theater Helden (voorheen Theaterzolder in de Nederhof) biedt mensen met een verstandelijke beperking en jongeren de mogelijkheid om iedere week lekker een uur met theater en spel bezig te zijn en er ook nog wat van op te steken. We werken bijvoorbeeld ook aan sociale vaardigheden en omgaan met emoties door middel van o.a. rollenspellen. In de lessen is er plaats om emoties te uiten en werk ik niet alleen regisserend maar ook coachend.

Sinds februari 2012 iedere dinsdagavond met een groep van ongeveer 8 spelers, gestart op De Theaterzolder, dit is de zolder van De Nederhof in Honselersdijk.

In de theaterlessen kun je je talenten ontdekken en gewoon jezelf zijn. We maken we vooral veel plezier, gebruiken onze fantasie, werken met emoties, bewegen op muziek, spelen scènes en nog veel meer, waardoor je misschien steeds meer zelfvertrouwen krijgt. 

Theater Helden is een initiatief van Petra van Mil en ongeveer 1 keer per jaar geven we een voorstelling/presentatie/open les voor familie, begeleiding en geinteresseerden.

 

Wat:           Theaterlessen
Voor wie:   Spelers met een verstandelijke beperking en jongeren
Door wie:   Petra van Mil
Waar:         De Rozenhof, Anjerlaan in Naaldwijk
Wanneer:   op dinsdagavond 19.00 - 20.00 uur
Kosten:      € 10,-- per les. Voor een serie van 25 lessen zijn de kosten € 250,--

De Theaterzolder is inmiddels verhuisd naar De Rozenhof in Naaldwijk, de theaterlessen zijn verder gegaan onder de naam Theater Helden!

 

Je kunt je aanmelden bij mij via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - zie contact

 

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie