header-woestijn

Zomer Theaterweek 3e editie

In 2018 ZomerTheatermiddagen

Deze zomer verzorg ik voor groepen jongeren met een verstandelijke beperking van o.a. het Thomashuis uit Zoetermeer, Droom je Thuis en Aluna begeleiding een theatermiddag in De Cultuurschuur.

Een combinatie van een theaterworkshop, deels in de Tipitent,  en ijsjes eten, spelen in de speelweide, konijnen knuffelen en fruit plukken bij Plukkerij Framblij.

Ook voor groepen ouderen met dementie is dit een leuke combinatie; een theater/muziekactiviteit en fruit plukken in de kas. Vooraf gaat een rondleiding door het museum van De Cultuurschuur die ons terugbrengt naar vroegere tijden!

 

 

 

In 2017 was er ook weer een Zomer Theaterweek voor kinderen die het kunnen gebruiken. 

Na de successen van afgelopen jaren hebben Iris Scheffers en ik weer alles op alles gezet om sponsorgeld bij elkaar te krijgen om weer een Zomer Theaterweek aan te bieden. Voor kinderen voor wie het niet mogelijk is om op vakantie te gaan of vanzelfsprekend is dat zij theaterlessen volgen. De bijzondere mix van kinderen maakt het project heel bijzonder. 

flyer Zomertheaterweek2017 1flyer Zomertheaterweek2017 2

 

 

Lees meer...

Trainingen en optredens met De Tillies

Hartverwarmende dag in de DrieMaasHave in Maassluis

Op woensdag 12 oktober jl. verzorgden de Tillies een bijzondere dag voor alle medewerkers van de DrieMaasHave. Over de dag schreven zij:

'De Tillies hebben onze medewerkers een dag vol verrassingen en warme emoties bezorgd. Hun waarachtige aandacht voor alle medewerkers en bewoners was werkelijk hartverwarmend. Het tempo en enthousiasme waarmee zij woensdag 12 oktober het programma verzorgden was iets om jaloers op te zijn. 
We kijken met een brok in de keel naar de foto’s en de film.'

 

Westerhonk

Samen met Roos Rijnen en Camie Bonger verzorgen wij als De Tillies op de Dag van de Verpleging 2016,
op 12 mei, een symposium op Het Westerhonk in Monster. Een Doe Parade voor het verzorgende personeel!

 Patricia.WoltermanA3 doe parade 2016 DRUK doc20160323083401

 

Lees meer...

Expositie Fotokunst van Petra van Mil

 

OPEN ATELIER WATERINGEN EN KWINTSHEUL 2018

Op zaterdag 1 september en zondag 2 september exposeer ik mijn Fotokunst bij Cast-Art in Wateringen.

"Als je om je heen kijkt, kun je overal een verhaal in zien. Zoals op de website van OAWK wordt gezegd, brengt verbeelding je overal. Zoals Carel het verhaal van of achter de vensterbanken verbeeldt tijdens zijn wandeling door Wateringen, zo toon ik u graag de beelden die ik zag toen ik in Peru rondliep. De grootste openbare ruimte die er bestaat, is de natuur. Kunst van de schoonheid van de natuur met z'n lijnenspel en verrassende composities."

Petra van Mil is artistiek ondernemer, zij fotografeert en is ook artieste. Zij brengt muziek en beweging in verpleeghuizen en geeft momenteel in Wateringen theaterlessen aan spelers met een verstandelijke beperking.

 

 

BOEROL 2016

 

Ik ben gevraagd om tijdens het super gezellige en fantastische theater/kunst festival Boerol in Maasland te exposeren. Het cultuurfestival in de polder!

Mijn expositie van Fotokunst is in een Mongoolse Ger te zien op vrijdagavond 24 juni en zaterdag 25 juni van 11.00 - 16.00 uur

 

 

 

 

Een plek om even mee te reizen of om stil te worden......

 

 

Zie www.boerol.nl

 

 

 

 

 

OPEN ATELIERROUTE DE LIER

 

 

Zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2016

Deelname Petra van Mil op locatie Theeschenkerij Het Tuinpad in De Lier

Fotokunst, muziek en gezelligheid! Petra treedt samen met pianist Arnout Rietveld 's middags ook op.

12743771 988843997866165 5753625503583766440 n 1

Lees meer...

Theater Helden (voorheen Theaterzolder)

 

Iedere dinsdagavond is er theaterles in de Rozenhof in Naaldwijk (voorheen op De Theaterzolder van de Nederhof) voor spelers met een verstandelijke beperking en voor jongeren die het leuk vinden om mee te doen!

De les is van 19.00 - 20.00 uur in de Rozenhof, Anjerlaan in Naaldwijk. Wil je eens komen kijken? Meld je vantevoren even bij mij aan!
Bij De Theaterzolder meer informatie

 

In september 2018 geven de Helden weer een Theaterfeestje op een dinsdagavond!!


Om 19.00 u in Het Trefpunt in De Rozenhof in Naaldwijk

Op nader te bepalen datum

 

Lees meer...

Theater Zaterdag

 

Een gezellige dag met een improvisatie-theaterworkshop en een uitgebreide lunch ter afsluiting.
In de heerlijke ruimte van d'Olrangerie waar de kachel brandt en de koffie en thee klaarstaat.

Op zaterdag 18 februari 2017
Vanaf 09.45 uur koffie en thee
Start 10.00 uur met de theaterworkshop en halverwege een pauze
Lunch om 13.00 uur
Einde 14.00 uur

Sinds een aantal jaar verzorg ik wekelijks Theaterochtenden waarin we met elkaar improviseren en theatersport opdrachten doen. De Theater Zaterdag is een introductie voor diegene die het leuk vinden om ook mee te gaan doen of gewoon omdat je er zin in hebt voor een keer. Het is heerlijk om je vrij te kunnen voelen in het reageren op een ander, de ideeën die zomaar spontaan bij je op komen te gebruiken of eens in een andere rol te stappen. Het doel is dat we vooral veel plezier hebben, samenwerken en lekker kunnen lachen. Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben, daar gaat het niet om, wees gewoon lekker jezelf.

Vind je het leuk om mee te doen en/of ken je misschien ook iemand anders? Je bent van harte welkom!

Het adres is Galgeweg 41/43 in Naaldwijk, in de kas d'Olrangerie, naast het huis.
De kosten zijn € 45,-- per persoon inclusief koffie/thee en de lunch.

Je kunt je per email bij mij aanmelden, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Lees meer...

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie