header-woestijn

Optredens

Optreden op de woonkamers in Verpleeghuizen

Filmpje optreden met Willeke Alberti

Samen zingen met Willeke Alberti was geweldig!

Sinds 2014 treed ik op, in wat toen nog de verzorgingshuizen waren en nu verpleeghuizen. In die jaren heb ik ontdekt dat ik het vooral fijn vind om de bewoners echt te ontmoeten. Om een lichtpuntje te zijn op een gewone doordeweekse dag. Door echt naar de bewoners toe te gaan, op de woonkamers of aan bed en muziek te maken en voor ze te zingen.

Dit doe ik samen met een andere Petra, Petra vd Berg, zij is gitariste en samen zingen we en spelen we voor de bewoners. We maken er een gezellig feestje van door de bewoners mede-artiest te maken door ze ook een mooie hoed op te zetten, of een gekke pruik of een mooie boa om te doen. 

Van ons laatste optreden in de Herbergier kregen wij deze foto's.

Foto's Optredens 1

Meer informatie; aanbod/zingen

 

- einde balk- 

 

 

 

 

 

'De liedjes van toen'
Op 5 juli 2016 treden Petra en Arnout op in Uiterjoon in Scheveningen.

 

OPTREDENS

 

 

Optreden Petra van Mil bij Open AteLierroute in De Lier
op 21 en 22 mei 2016

Optreden in het Lambertuskerkje in De Heenweg op zaterdag 11 juni 2016

 

 

 

 

 

Lees meer...

Trainingen en optredens met De Tillies

Vernieuwd aanbod Tillies

Voor 2020 hebben De Tillies hun aanbod uitgebreid met een training 'Van moeten naar ont-moeten'.

De activiteiten van De Tillies zijn los te boeken en ook in combinatie. Een hele Tillie-dag kan onder de noemer scholing vallen. Kijk op de website van DeTillies.nl voor het complete aanbod.

 

Hartverwarmende dag in de DrieMaasHave in Maassluis

Op woensdag 12 oktober jl. verzorgden de Tillies een bijzondere dag voor alle medewerkers van DrieMaasHave. Over de dag schreven zij:

'De Tillies hebben onze medewerkers een dag vol verrassingen en warme emoties bezorgd. Hun waarachtige aandacht voor alle medewerkers en bewoners was werkelijk hartverwarmend. Het tempo en enthousiasme waarmee zij woensdag 12 oktober het programma verzorgden was iets om jaloers op te zijn. 
We kijken met een brok in de keel naar de foto’s en de film.'

 

Westerhonk

Samen met Roos Rijnen en Camie Bonger verzorgen wij als De Tillies op de Dag van de Verpleging 2016,
op 12 mei, een symposium op Het Westerhonk in Monster. Een Doe Parade voor het verzorgende personeel!

 Patricia.WoltermanA3 doe parade 2016 DRUK doc20160323083401

 

Lees meer...

Theaterworkshops Thomashuis

 In Thomashuis Zoetermeer en Thomashuis Leiderdorp verzorg ik theaterworkshops met de bewoners met een verstandelijke beperking. We bewegen op muziek, spelen theaterscenes, maken muziek en improviseren met elkaar. Vooral het ont-moeten, het kijken en luisteren naar elkaar, het lachen en ontdekken dat je meer kan en durft dan je dacht, maken deze avonden waardevol!

 

Foto's Thomashuis

Lees meer...

Zomer Theater en Muziekmiddagen voor jong en oud

In 2020 ZomerTheater- en Muziekmiddagen met fruit plukken in de Cultuurschuur

 

Een leuke activiteit voor jongeren met een verstandelijke beperking en voor mensen met dementie:

 

Ook deze zomer verzorg ik weer voor groepen jongeren met een verstandelijke beperking van bijvoorbeeld het Thomashuis, Droom je Thuis en Aluna begeleiding een theatermiddag in De Cultuurschuur in Monster.

Een combinatie van een theaterworkshop, deels in de Tipitent,  en ijsjes eten, spelen in de speelweide, konijnen knuffelen en fruit plukken bij Plukkerij Framblij.

Ook voor groepen ouderen met dementie is dit een leuke combinatie; een theater/muziekactiviteit en fruit plukken in de kas. Vooraf gaat een rondleiding door het museum van De Cultuurschuur die ons terugbrengt naar vroegere tijden!

 

Prijs per groep op aanvraag.

 

Foto's ZomerTheater 

-balk- 

 

In 2017 was er ook weer een Zomer Theaterweek voor kinderen die het kunnen gebruiken. 

Na de successen van afgelopen jaren hebben Iris Scheffers en ik weer alles op alles gezet om sponsorgeld bij elkaar te krijgen om weer een Zomer Theaterweek aan te bieden. Voor kinderen voor wie het niet mogelijk is om op vakantie te gaan of vanzelfsprekend is dat zij theaterlessen volgen. De bijzondere mix van kinderen maakt het project heel bijzonder. 

flyer Zomertheaterweek2017 1flyer Zomertheaterweek2017 2

 

 

Lees meer...

Theater Helden

 

Iedere dinsdagavond verzorg ik theaterles in de Rozenhof in Naaldwijk voor spelers met een verstandelijke beperking en voor jongeren die het leuk vinden om mee te doen!

Inmiddels al 9 jaar bestaat deze theatergroep! We spelen scenes met elkaar, waardoor we onze sociale vaardigheden versterken, we maken muziek, dansen en luisteren en kijken naar elkaar. We hebben vooral veel plezier en iedere dinsdagavond is weer een mooie ontmoeting.  

Ieder jaar maken we een cultureel uitje. Naar een musical of naar voorstelling of een film. Afgelopen januari zijn we naar een 3D film in de Naald geweest met vooraf heerlijk sjiek koffiie gedronken bij Chez Leon in Naaldwijk. 

De les is iedere dinsdagavond van 19.00 - 20.00 uur in de Rozenhof, Anjerlaan in Naaldwijk. Wil je eens komen kijken? Meld je vantevoren even bij mij aan!
Bij De Theaterzolder meer informatie

 

In mei 2020 geven de Helden weer een Theaterfeestje op een dinsdagavond!!


Foto's Helden

 

Lees meer...

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie