Zomer Theater en Muziekmiddagen voor jong en oud

 

 

Ook dit jaar weer een Zomer Theaterweek in de tweede week van de zomervakantie!

 

Iris Scheffers en Petra van Mil hebben wederom het initiatief genomen om in de komende zomervakantie in De Cultuurschuur in Monster de Zomer Theaterweek te verzorgen. Dit is een theaterproject vol theater- en creatieve activiteiten voor kinderen uit het Westland uit kwetsbare gezinnen en voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking voor wie het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan of om theaterlessen te kunnen volgen.

De kinderen ontmoeten elkaar in de huiselijke en gezellige sfeer in en rondom De Cultuurschuur in Monster. Door met elkaar theater te maken, met muziek en beweging bezig te zijn en dit uit te wisselen aan elkaar. Lekker buiten in de fruitboomgaard of tussen de knuffelkonijnen en in de Tipi-tent. ‘Vorig jaar was zo fantastisch. De bijzondere mix van kinderen, de ongedwongenheid, het zorgen voor elkaar, het vanzelfsprekende samenwerken; ontroerend om te ervaren. We hebben zo’n lol met elkaar gehad en hebben het als zo bijzonder ervaren dat wij toen meteen hebben besloten wederom sponsors te gaan zoeken om het weer te kunnen realiseren!’

 


Iris Scheffers van IETS creatief en Petra van Mil van Arte-P zijn beide zelfstandig ondernemer en hebben in elkaar een goede samenwerkingspartner gevonden door de doelstellingen die op elkaar aansluiten en het wederzijds vertrouwen op gebied van professionaliteit. Zij hebben beide een passie voor en een ruime ervaring in theater maken met o.a. kinderen en met mensen met een verstandelijke beperking en willen deze ervaring graag inzetten voor een goed doel.

Aanmelden
Ben je tussen de 7 en 12 jaar? Of heb je een verstandelijke beperking en ben je rond de 12 jaar of ouder? Schrijf je dan snel in voor deze geweldige vakantieweek door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is van maandag 17 juli tot en met vrijdag 21 juli 2017 in de Cultuurschuur, Zwartendijk 11 in Monster. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking zijn op maan-, woens-, en vrijdag van harte welkom.

Door sponsoring van o.a. Accountants Blaak & Breederveld, Fonds Loswal de Bonnen en de Kiwanis Westland is het mogelijk dat iedereen mee kan doen! 
Op vrijdag sluiten we af met een Theaterfeest waarbij familie en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom zijn om dit mee te vieren.

Heb je vragen over de Zomer Theaterweek, kun je mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over IETS creatief op
www.Ietscreatief.nl

 

 

 

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie