Expositie Fotokunst van Petra van Mil

OPEN ATELIERROUTE DE LIER

 

Zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2016

Deelname Petra van Mil op locatie Theeschenkerij Het Tuinpad in De Lier

Tijdens de Open AteLIER Route presenteert zij haar Fotokunst. Een oog voor detail en gevoel voor compositie maken haar foto's tot kunst. Tijdens twee reizen, in Egypte en Peru, heeft zij op een bijzondere manier het licht weten te vangen. Zij brengt in haar kunst de schoonheid van moeder aarde tot uiting in een spel van licht, schaduw en lijnen. De expositie wordt gepresenteerd met materialen uit de kas van Het Tuinpad. Naast het maken van Fotokunst is Petra ook zangeres, maakt zij Theater in de Zorg en voorstellingen met verstandelijk beperkte spelers. Op 21 en 22 mei zal Petra ook optreden met haar vaste begeleider op piano en gitaar, Arnout Rietveld. Een combinatie van kunst, muziek en gezelligheid!

posterbinnenzijde folder

 

In 2015: Expositie bij Galerie Tess-keramiek

 

Flyer-expositie-bij-Galerie-Tess

 

 

Zondag 18 mei en zondag 15 juni 2015 is bij Galerie Tess-keramiek aan de Dijkweg 45 in Naaldwijk de foto- expositie met werk van Petra van Mil te zien. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Petra van Mil is artistiek ondernemer onder de naam Arte-P. De foto's voor deze expositie maakte zij tijdens reizen door Egypte en Peru. Haar foto's kenmerken zich door een bijzonder lijnenspel en een serene sfeer. Door de puurheid en aardse kleuren die zij elke keer weer op de gevoelige plaat vastlegt, wordt haar werk ook wel omschreven als verstillend en mystiek.
In de galerie is doorlopend het keramiek van Tessa Droog te zien. Een aantal keer per jaar worden er gastkunstenaars uitgenodigd. Het keramiek van Tessa en de bijzondere foto's van Petra zorgen voor een verrassende combinatie.

Op zondag 18 mei kunt u vanaf 15.00 uur muziek beluisteren van pianist Arnout Rietveld en zang van o.a. Petra van Mil.
Op zondag 15 juni wordt er vanaf 15.00 uur een "Proeverij" georganiseerd met medewerking van De Smaakwinckel in Naaldwijk (www.de3winkels.nl)

De galerie is geopend op zondag 18 mei en zondag 15 juni en op woensdagmiddagen tot en met 2 juli van 13.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over deze expositie en andere activiteiten van Tess-keramiek: www.tess-keramiek.nl

 

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie