In 1998 maakte ik van mijn hobby mijn werk en kwam in dienst bij Dario Fo. Twaalf jaar lang heb ik hier ontzettend veel neergezet en ervaring opgedaan. 

Voor de community-art projecten bracht ik mensen bij elkaar in een werkgroep, deed de organisatie, zong, danste en speelde mee in de producties, grimeerde en begeleidde spelers op het podium. Ik heb de PR van Dario Fo verzorgd en maakte filmpjes voor de lokale TV-omroep. Netwerken, verbinden, presenteren en enthousiasmeren waren steeds weer terugkerende onderdelen van mijn werk.

Ik ben projectleider geweest van onder andere het kunst- en cultuurproject Kunst & Vliegwerk, dat door kunstenaars en mensen met een verstandelijke beperking werd vormgegeven. Koningin Beatrix heeft deze expositie bezocht en uiteindelijk is dit een internationaal project geworden wat ik samen met collega's in het buitenland heb gepresenteerd. Het werken met mensen met een verstandelijke beperking geeft mij veel plezier en voldoening en ik heb hier zeven jaar les gegeven in deze bijzondere toneelgroep. 

Door de jaren heen deed ik zo veel ervaring op, dat ik ook les ben gaan geven aan de kinderen en jongeren op Theaterschool Koperen Kees.

Ik heb mijzelf kunnen ontplooien en ontwikkelen door aan de vele (muziek)theaterproducties en kunst- en cultuurprojecten mee te werken en door het samenwerken met professionals. Met deze bagage was de tijd rijp om vanuit mijn eigen creativiteit onder de naam Arte-P verder te gaan.

Naast mijn werk als zelfstandige, werk ik parttime in verpleeghuis de DrieMaasHave in Maassluis als activiteitenbegeleider en breng daar met name de muziek en beweging in huis.

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie