Ga door naar Achtergrond gadoor

Met zang, theater en kunst bezig zijn, heeft mij als persoon verrijkt. Ik heb ervaren hoe het is om je stem te laten horen, hoe je je eigen mening vormt door naar theater en kunst te kijken, hoe je je gevoelens kunt uiten met poezie en dans, hoe je meer zelfvertrouwen krijgt door te spelen, kortom dat je mag zijn wie je bent.

Deze ervaring deel ik graag met anderen. Ik raak graag mensen door mijn zang. Zingen is een bijzondere manier van communiceren met elkaar.
Ik gebruik theater en kunst als middel om mensen te verbinden, om nieuwe talenten bij jezelf te ontdekken, om jezelf te durven presenteren en meer zelfvertrouwen en lef te krijgen, om in je eigen kracht te gaan staan.

Mijn theaterachtergrond gebruik ik o.a. in mijn werk met mensen met dementie of geheugenproblemen. Dat ik de gave om te improviseren heb kunnen ontwikkelen, daar ben ik dankbaar voor en maakt dat ik het werken met deze mensen geweldig vind.

Arte-P - Tel: 06 – 385 650 92 - E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Ontwerp en realisatie: Stdesign Concept + Creatie